uFeel.me
Прелъстена и изоставена
Автор: Shanka,  27 август 2009 г. в 08:41 ч.
прочити: 388
Докоснах те, но бурно ме отблъсна,
студенината ти във кожата ми спря.
Оплетох се така – отхвърлена и мръсна
и се обърнах за да си вървя.

Но ти ме приласка и взе ме на колене,
зарови се в косата ми – разпенени вълни.
Поиска ме, излъга ме, и взе ме,
когато всичко в мен поиска да върви.

И сякаш в огън бях – от пламък пресушена -
и любовта и нежността от мен изпи.
От ада гонена, във рая забранена.
Това е всичко. Вече си върви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me