uFeel.me
Прекрасно е с тебе
Автор: bat^goiko,  10 април 2011 г. в 12:38 ч.
прочити: 263
Прекрасно е да бъдеш моя любима,
чудесно е да споделяш обичта,
уникално е чувството на свобода.

Прекрасна, както ти си красива, това е обичта,
чудесна, както характера ти благ, това е чистата, истинска и силна връзка, която ни свързва,
уникална, просто като тебе втора няма, уникално е всичко заедно щом сме двама.

Прекрасно е щом се обичаме и един на друг се вричаме,
чудесно е, че се разбираме, споделяме и пред нищо се не спираме,
уникално, несравнимо и незабравимо, това е преживяване незаменимо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me