uFeel.me
Прекрачване
Автор: pavli,  8 август 2009 г. в 09:39 ч.
прочити: 2177
Скупчени мисли набраздяват следи.
Нарояват се тръпнещи хоризонти...
Усещане светло над нас кръжи...
Сноват по петите ни нови посоки.

С настроение и опияняващ възторг
от предстоящите везани мигове,
забравяме вече един странен акорд
и смело прекрачваме прагове...

И всяко настояще пак ни свързва
с усмивка, поглед или странен жест.
Навярно ти и аз сме пълноводни бързеи.
Пътуваме към следващия век! 

                                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me