uFeel.me
Прекланям се пред твоята любов
Автор: mozilla,  4 септември 2009 г. в 09:03 ч.
прочити: 365
Нима изкупваш нечия вина,
нима заслужил си съдбата,
кого сега да обвиня,
за болката ми във душата…

Дали да благодаря на Нея,
че живота ти превърна в ад,
оставила те сам на кея,
така при мен те прати по дълъг път…

Без дом, без близки, но с любима
която те обича мълчешком,
преследваше мечтата си красива,
за твоята Любов, сега поднасям ти поклон…

Намери дом във моето сърце,
във него ще живееш докато дишам,
Розата червена, която ти ми подари,
с добро утро и лека нощ винаги ще целувам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me