uFeel.me
Преходно
Автор: bobig,  26 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 349
Нямам нужда от клетви за вярност,
пръстен и бяла рокля не искам.
Думите винаги имат давност
и винаги недоизказано има.

Просто ме обичай докато искаш.
Искай да ме обичаш докато можеш.
Но след края да бъдем с теб близки
мисля, че няма да можем.

Ще пламва огън в поглед случаен.
Ще бъдат неловки случайните срещи.
Ще крием своите мисли издайни.
От близки ще станем безкрайно далечни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me