uFeel.me
Прегарящ спомен
Автор: Nanita,  22 юли 2011 г. в 10:06 ч.
прочити: 152
Прегаря днес деня ми и в залеза му стене
болката самотница вече две лета,
по вените му кървави Луна се стеле,
полуоблечена затичва се по моето легло.

Чаршафите ми пълни са със дъх от тебе
и мислено превръщат се в платно
на кораба, който те отведе
да скиташ някъде в безкрайното море.

Дълго време в мечтите си целувах
образа далечен твой, полуизтрит в сълзи,
споменът е спомен, когато е далечен
напоен с надежди за отминалите дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me