uFeel.me
Прегърни ме за последно
Автор: fragola,  14 януари 2009 г. в 17:36 ч.
прочити: 635

Прегърни ме, прегърни ме тази вечер,
просто за последно,
даже и да е нередно...
после си отивай и ме остави -
полугола и безумна,
но преди това ме прегърни...
одушИ ме със целувки,
ослепИ ме със преструвки,
но ме прегърни!
Погали косите ми, така, за сбогом
докосни ги нежен,
както и преди.
А после тръгвай, даже мигом
в тишина се превърни!
Прегърни ме, докосни ме за последно,
пожелай ме,
съблечи ме без слова...
А след това отивай си безследно,
остави ме,
потопена във тъга!
Прегърни ме, а нощта ще е прощална,
изкушена,
пожелана, прегрешена...
а целувката ти, даже да е жална,
негоряла ще е, неопустошена...
Прегърни ме, просто ме прегръщай,
тялото ми нека онемей!
После тръгвай...
Не, не се обръщай!
Там далеч без мене
полудей!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me