uFeel.me
Представа
Автор: Nanita,  1 юли 2011 г. в 17:05 ч.
прочити: 131
През магистрали от кабели ден и нощ тичам

невидима гоня мечтите, фантом,

измамно-сладка на тебе се вричам,

неустоима зад интер-нетното в мрака студен.



Писмата, които по рано аз пишех

сега денем и нощем по жица текат

в твоите мисли виртуални надничам

и пращам ти с Ентер любов, а не в стих.



Дали те обичам, не зная, не мисля

заблуда в клавишите търся за миг,

но търся представата за теб, не отричам

по кабела аромат се процежда с любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me