uFeel.me
Предсънно
Автор: milgeo,  16 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 740
***
И в тези дълги и самотни дни и нощи,
когато си така далеч от моята ръка,
в съня ми ще ми бъдеш гостенин,
да ме приспиваш с песен без слова...

***
Като заспиваш тази вечер бавно с пръсти
като
ветреца пролетен ще те погаля...
Ако усетиш полъх от докосване,
това съм аз - невидима като желание...

***
Полегна тази вечер слънцето в косите ми.
А в тях играеха следи от пръстите ти снощни.
Усмихна се, очи затвори, угаси лъчите си
и тихичко заспа - от омагьосване...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me