uFeel.me
Предколедно
Автор: tanq_mezeva,  10 декември 2012 г. в 13:26 ч.
прочити: 391
Навън е студено. Прехвърчат игли.
А в стаята топло огнище ме грее.
Душата пак коледни рими реди.
Пращи във камината огън и пее. 

Проблясва елхата. Разпръсква  искри.
Ухания  борови  клонки  разливат.
Блещукат и трепкат гирлянди - мечти.
Години натрупани... с тях си отиват.

Във чаши кристални шампанско шуми,
съблазън изпраща, разгаря кръвта ни.
Ръцете се сплитат. Две звездни очи,
с лъчите прегръщат пак любовта ми.

Навън е студено. Белее снега.
Прозорците в бяла коприна скрежеят.
Предколедно топло е във мойта душа,
щом има сърце, все  за мен да копнее.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me