uFeel.me
Преди да се сбъдне
Автор: galabica,  25 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 437

Чаша уиски- недоизпита.
Малки свещи- недогорели.
Болка пареща-добре прикрита.
Стрелки на часовник- внезапно спрели.

Тиха музика- автентична.
Топли длани-докосват ме нежно.
Докога така ще те обичам-
неразумно,(не)реално и безнадеждно?

Пия от устните ти блаженство.
Разтапям се цяла в капка сълза.
За какво му е на човек съвършенство,
когато дадена му е ЛЮБОВТА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me