uFeel.me
Предчувствие
Автор: galjamin,  7 септември 2008 г. в 23:46 ч.
прочити: 990

В един последен сън ще те открия,

като усещане, след края на света.

И няма да потръпвам, че магия

е образа, докоснал мисълта.

Ще вярвам, че наистина си стигнал

пътеката, която сочи мен -

последната пътека, тъй невидимо

изплела образа ти нероден...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me