uFeel.me
Предчувствие за зима
Автор: stef_bobi,  21 януари 2009 г. в 23:36 ч.
прочити: 192

Така те обичам,

че дори не смея

 да се погледна.

А зимата е дълга

и скована от лед.

Така те обичам,

а прегръщаш Нея...         

Смалявам  самотата .

Не ми се тръгва...

след следващият сняг.

И  притварям очи.

Студена съм,

                           нали...

Така те обичам.

До предчувствие

   за далечност

      и снежинки

        от друго небе.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me