uFeel.me
Предавам се...
Автор: Laska,  17 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 564

Копринени сребърни струни
луната протяга,
звездите -
искрящи магически ноти,
трептят.
Вятърът вдига ръце
и птиците дъх притаяват -
в тъмнината
копнежно засвирва щурче.
Изпълват ме
тихи пулсиращи звуци,
залива ме
нежна нега...
Безсилна предавам се -
не мога мисълта да заключа.
Не мога.
Любовта преля във...
сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me