uFeel.me
Предател
Автор: galq94,  26 декември 2010 г. в 19:56 ч.
прочити: 551
Отивам си, не ме вини,
отивам си и се питам
дали ще страдаш ти.
Дълго време плаках аз
и се молех дори без глас,
много години сляпа бях,
чак сега истината видях.
Ти отиде при нея,
остави ме, забрави ме,
предаде ме.
Отивай, няма да те спра,
един ден ще те потърся
да ти отмъстя, не за друго,
а задето с мен си игра...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me