uFeel.me
Пречистващ огън
Автор: estrella84,  24 януари 2009 г. в 14:07 ч.
прочити: 257

Едни очи ме карат да изгарям...
Едни очи ме карат да не спя...
Единствено и само твойто име да повтарям...
А в нощите да съм така сама...
Така несигурна и тъй обезверена,
изгубила вътрешния си компас,
с усмивка само съм въоръжена
и купчина овехтели спомени в запас...
А нощите -изпълнени с мисли песимистични,
една след друга по-мрачни се редуват,
наказана съм от делата ти себични,
не могат чувствата да си кротуват...
А ти си искрен и не се преструваш,
но лъгал си ме някога преди...
С диаманти и със злато вината си не изкупуваш...
Пречистващ огън следите ти ще заличи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me