uFeel.me
Пречистена обич
Автор: smile1,  14 февруари 2009 г. в 13:27 ч.
прочити: 339

Обич
в шепи събирам -
между пръстите,
като пясък изтича,
и отново
пак я намирам -
в нея
отново се вричам.
В море от сълзи
я пречиствам,
в ръце
отново я нося,
страница
нова прелиствам,
за нея...
няма да прося!
Искам я
чиста и истинска,
искам я
само за мен,
искам
да бъда единствена
светлинка,
до последния ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me