uFeel.me
Празно е сърцето ми
Автор: kalliq,  8 март 2010 г. в 11:36 ч.
прочити: 222

Боли ме, а не мога да заплача

сърцето ми разбито е на две,

загубих те, а как да ти докажа

че Обичам те от все сърце.



Загубих те, в мене е вече пусто

отиде си и всичко затъмня

земята пак се преобърна

и питам се дали ще мога да те върна.



Боли ме и не искам да те губя

сърцето ми, ах колко обедня

с един човек светът не свършва,

но в мене всичко опустя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me