uFeel.me
Празник
Автор: pavli,  20 януари 2010 г. в 13:28 ч.
прочити: 2162
Наздраве!...
                       След толкова години...

Продишва бутилка с отлежало вино...
И чашите кристален звън разливат...
А устните потръпват най-щастливо,
усетили вкуса и аромата силен...

Излишни стават думите и ето -
мълчание красноречиво ни сплоти...
А пламъци в очите и сърцето
разгарят страстен позабравен филм...

След толкова години...
                                              Наздраве!...


                                 © Павлина Петрова
                

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me