uFeel.me
Празник
Автор: emili85,  30 юни 2009 г. в 10:14 ч.
прочити: 172

Днес тържествено бият камбаните.
Днес настъпи
вашият специален, мечтан и дългоочакван ден.
Днес две души сливат се в едно.
Днес двама влюбени
се вричат в любов, вярност и подкрепа.
Днес две души поставят началото
на нова глава от живота си.
Днес двама души
ръка в ръка
вървят към новия си дом
                   
  ЧЕСТИТО!
и попътен вятър ви желая.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me