uFeel.me
Празнично намерение
Автор: pavli,  22 юли 2009 г. в 20:02 ч.
прочити: 2189
Започвам да броя часовете,
когато пак ще има какво да търсим -
очите, устните си, пръстите...
Подсказвай...

                          © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me