uFeel.me
Празни обещания
Автор: Petrova_AHETA,  19 февруари 2012 г. в 21:54 ч.
прочити: 349

Кажи ми \'\'Вземи!\",
не ми казвай \"Ще имаш!\"
Не ми обещавай,
щом няма какво да дадеш!

Искам дела,
а не думи празни!
Искам да те усещам,
да получавам любов!

Ти не ме обичаш!
 На друг не ме даваш...
Със фалшиви чувства
в ръце ме държиш...

С обещания празни
за любов ме омайваш.
Моето взе...
Твое на мен не дари!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me