uFeel.me
Празна стая
Автор: поля,  29 септември 2009 г. в 04:11 ч.
прочити: 202

Тихо идваш в нашата стая
и тръгваш си по-тих от мисълта,
съзнавайки, че нищичко не съм ти дала,
а търсиш в мен любовта.

Тя тръгна си, отдавна тук я няма.
Дори не съм усетила кога,
но след нея студено ми стана
и разбрах, че  съм сама.

Не питай, не крещи, не ругай!
Ние с теб я разпиляхме
по пътища, раздърпана до край. 
Никога едно не бяхме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me