uFeel.me
Право на последно желание
Автор: gdiana,  11 май 2011 г. в 14:25 ч.
прочити: 297
И защото така ни е писано -
да ни е трудно да се обичаме.
И защото така сме орисани -
със спрели стъпки един към друг все да тичаме.
И защото, когато е близка ръката ти,
да я докосна най не успявам.
И защото, когато далеч си от мене,
върху шията си, парещ, дъхът ти улавям.
И защото, когато те искам неистово,
копнежът, тръпнещ, зад клепачите скривам. 
А когато душата ми, разголена, те жадува,
всяко кътче от нея свенливо покривам.
И защото не бях те измислила
точно такъв, да се втурнеш във мене.
И защото си сладката истина
за детето във мислите ми стаено.
И защото те търся навсякъде,
и защото, до премала, греховно е,
и защото те мечтая до лудост - 
признавам се във щастие виновна.
И сама на любов се осъждам!
... ако решиш да приемеш на палача ми ролята,
изпълни ми нежно присъдата.
Моля те...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me