uFeel.me
Пръстенът
Автор: pupolino,  4 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 439
Един пръстен ти ми остави,
пръстен свален от твоята ръка,
а после дори не се и обадил
си тръгна без нито следа.

Аз никога вече не успях да те зърна.
Жалеех по твоите прекрасни очи.
но тебе те нямаше, ти не се върна,
имаше само черни сълзи.

Пораснах голяма, омъжена дама
с красив и грижовен съпруг,
но още пазя пръстена тайно,
свален от ръката на друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me