uFeel.me
Прашна молба
Автор: ГАЛЯ,  5 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 413
Не можеш ли да се изчерпаш най-накрая!
Не можеш ли да ме накараш да те мразя и да не мечтая!

Бъди жесток и грозен,
накарай ме да пиша в проза!
Бъди безмилостен и страшен,
изтупай погледа ми прашен!

И скоро ще усетиш резултата -
ще те обичам повече,
със обич непозната!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me