uFeel.me
Позволи
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 561
Позволи ми сега,когато те няма да ти кажа,че обичах те,страдах,горях.Позволи ми сега без капка измама да ти кажа,че чаках,тъгувах,копнях.Позволи ми сега,защото те няма да те нарека:обич на моя живот,да ти кажа,че пак ще обичам,макар,че страдам за теб,ще пазя моята любов.Позволи ми сега,когато говоря открито да ти кажа-искам завинаги да бъдеш при мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me