uFeel.me
Позната непредвидимост (Любов недолюбена)
Автор: bizcocho,  4 март 2011 г. в 18:12 ч.
прочити: 1340
Твърде много любов недолюбена
чака своя реалност - в сърцата -
и сънува пристанища с гълъби,
детски смях и кръчма позната.

Панталон кариран, потник и раничка -
не натрупвам багажи за носене,
нека са празни ръцете ни -
за докосване!

Еротични тръпки приготвих си в мисли.
Сандвич да сложа ли? - за по някое време.
Приготвих и всичките свои постъпки...
(от хората - не, от тебе ми дреме!)

Ти какво ли приготвяш за тръгване?
Изненада си ми - непредвидимост позната.
Взе ли бански или адамовски
ще ни срещне на плажа зората.

Твърде много любов недолюбена
си оставяме от толкова време
и изгаряме страстно и лудо
в тази, която сега можем да вземем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me