uFeel.me
Познание
Автор: leni_n,  30 януари 2009 г. в 20:03 ч.
прочити: 238
Затвори очи
и ще ме видиш истинска-
без грим и без прикритост,
захвърлила красивата си маска,
гола-под знаещия поглед на звездите.

Замълчи
и ще доловиш гласа ми в тишината
-волен,пълен с чувства неизказани,
с нож разкъсал тъмнината
на всички твои пътища прерязани.

Не ме докосвай!
Така ще ме почувстваш цялата
- с всяка капка жива кръв,
ще чуеш пулса на Вселената,
скрит дълбоко в топлата ми плът.

Отвори душата си!
Извикай всички притъпени сетива,
тихо вслушай се в танца им,
за да опознаеш истински света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me