uFeel.me
Пожелателно
Автор: renika67,  22 октомври 2011 г. в 19:13 ч.
прочити: 207

Нека си обичана и пълна -

със любовния заряд на мъж,

който ще те прави много силна,

ласките му с ласки ти задръж...

 

Нека винаги кръвта бушува,

и сърцето лудо да тупти -

страстта ти споделена щом изплува,

то значи си щастливка ти...

 

Нека бъдеш, като сочен плод,

докосван все от устни сладострастни

и радвай се на дарбите от Бог,

че миговете с теб са тъй прекрасни...

 

И нека щастието цяло на света,

от шепите ти никога да не изтича.

Кога в жената блика красота?

Когато е обичана... когато тя обича...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me