uFeel.me
Повярвай!
Автор: Laska,  20 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 590
аз съм
ето
целувка
още една
не позна ли усмивката ми
ласките и гласа
прегърни ме
без дъх ме остави
ударите на сърцето ми усети
няма да изчезна
пред теб съм
до теб
в скута ти седя
не ме гледай така
не съм в съня

казваш че в очите ми
нещо блести
да
щастливи сълзи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me