uFeel.me
Повторение
Автор: ivanova_ina,  7 декември 2011 г. в 05:54 ч.
прочити: 309

                                                    на Севделин


„Обичам\"… Просто, само дума.


Изчерпана. До писък изхабена...


Но я повтарям и във теб се губя,


и раждам се отново сътворена


в усмивката, смеха ми отразила,


в докосване, което ми говори,


в очите ти, в които съм се скрила,


в ръцете ти, света ми приютили…




Сто пъти повтори, че ме обичаш -


след сто години… може да ми писне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me