uFeel.me
Повторен шанс
Автор: Malita,  30 октомври 2009 г. в 10:41 ч.
прочити: 607
Поемаш риска да се върнеш,
наистина ли имаш сили за това!?
Повторен шанс-така да бъде,
но всичко има си цена.
Не ми носи цветя или бижута,
ела така, без нищо във ръце,
вземи със себе си една усмивка,
но искрена и честна от сърце.
Тогава ще сме с теб наравно,
без капчица лъжа и фалш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me