uFeel.me
Потърси жената
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:28 ч.
прочити: 181
Не се плаши от любовта,
тя еликсир е за душата.
Смел бъди и протегни ръка,
огледай се и потърси жената.


Защо да бъдеш толкова студен,
щом можеш да си всеотдаен?
Живот ли е ако е ден за ден,
без обич той е ад безкраен!


Не искаш ли и ти да си обичан
и нечие сърце за теб да бие лудо?
И някоя в любов да ти се врича,
не вярваш ли, че любовта е чудо?

Защо не си готов да си отдаден,
душата ти в окови си поставил?
Животът ти на дявола продаден
и да живееш на ръба си се оставил.

Недей така! Ти можеш да обичаш,
предразсъдъците ги разбий в стената!
От любовта недей да се отричаш,
смел бъди и потърси жената!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me