uFeel.me
Потърси ме, любов
Автор: rosen_rosen,  10 февруари 2011 г. в 14:23 ч.
прочити: 465

Потърсù ме, любов, потърсù ме
с  разпилени и буйни коси...
Прошепнù тихо моето име
и сред целия хаос... търси!

Разрушù всяка здрава преграда!
Потанцувай на воля и с мен!
Ти ела и бъди ми награда,
изпълнù с доброта моя ден!

На живота, превърнат в гротеска,
съм поел по неравния път.
Той безмилостно хвърля ме в треска,
че забравих какво е смехът...

А светът е съдебната зала
с неподкупен и строг съдия,
който всички проблеми решава,
но пред моя - загадъчно спря...

Намерù ме, любов, приемù ме,
свойта щедра душа отвори!
С мъдростта си сега надари ме -
като чудо пред мен се яви!

Много мъка и ти си видяла,
затова днес гласът ти мълчи...
Моя късна любов, снежно бяла,
погледни ме с прекрасни очи...

Заведи ме, любов - там където
има слънчев и радостен сън...
Без да спираш зова на сърцето
ме търси и където не съм!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me