uFeel.me
Потънах в едно "Обичам те!\"
Автор: Tonica15,  11 август 2011 г. в 15:16 ч.
прочити: 495

Потънах в уханието на парфюма му
- толкова нежен,
толкова свеж–
като утринна роса...
 
Потънах в синкавината на очите му–
толкова сини,
толкова дълбоки –
като бурното море...
 
Потънах в ръцете му–
толкова силни,
толкова нежни –
като диво бедствие...
 
Потънах в прегръдките му –
толкова топли,
толкова изгарящи –
като буен огън...

Потънах в сърцето му –
толкова буйно -
за да ми каже: Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me