uFeel.me
Посветено...
Автор: gabi_81,  23 януари 2010 г. в 15:14 ч.
прочити: 383
Душата ми крещи:
Моля те, Прости!!!
Задето ти изневерих
и сърцето ти на две разбих.


Ти даряваше ме със любов,
но не отвърнах аз на твоя зов.
В очите ти най-нагло се подиграх
и превърнах всичко в пух и прах.


Вечер лягах си до теб,
ала бях по-студена и от лед.
Ти желаеше ме нежно,
а пък аз отбягвах ласките небрежно.


Изчакваше ме търпеливо,
докато странях от тебе мълчаливо.
Тялом лягах си до теб,
духом прегръщах се със друг човек.


Едва сега се осъзнах
как любовта ти проиграх.
Загубих те изведнъж
и над мене изля се силен дъжд.


Останах си сама,
изгубила вяра в любовта.
Тръгна ти без да се обръщаш
и отиде друга да прегръщаш.


Плащам аз сега за свойта грешка,
пък макар и тя да е човешка...
Обичана от тебе бях,
но  чувствата ти жестоко пропилях.


Моля ти се аз със сетни сили,
Прости ми ти, ЛЮБИМИ.
Знам обичаме се двама,
нека няма вече повод за раздяла.


Ще те чакам отново да ми звъннеш
и силно пак да ме прегърнеш.
Да забравим всичко, преживяно досега
и да продължим да живеем с любовта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me