uFeel.me
Посветено на моята любов
Автор: fantazy,  5 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 628
Обичам те, как да го крия,
всичко блика от моята душа,
мислите ми-всичко завладя...
няма празно кътче в моето сърце!

Всичко е твое, още, когато те видях,
постепенно ти ме завладя
сега си нямам нищо,всичко ми отне,
остана само Ти-в моето сърце!

Това си ти... моята любов единствена,
моята мечта несбъдната,
животът,мечтан,неизживян,
и щастие бленувано на сън!

посветено на моята любов Валентин

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me