uFeel.me
Посветено на моя любим
Автор: cvetian,  31 март 2011 г. в 00:03 ч.
прочити: 392
Ти дойде в живота ми като магия
и направи го неземно по-красив!
Щастието си не мога аз да скрия,
даже теб направих по-щастлив!
Но със теб не мога аз да бъда,
а така желая, искам го, горя...
Само теб обичам, с тебе да пребъда,
в твоите прегръдки да цъфтя.
Аз завинаги ще те обичам, любов моя!
Във сърцето място имаш само ти!
До последен ден ще бъда твоя!
Щом и твоето сърце за мен тупти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me