uFeel.me
Посветено на ......
Автор: Vasko,  14 ноември 2008 г. в 13:44 ч.
прочити: 378
Какво е всъщност любовта!?
Някой може ли да отговори на това!?
Дали е чувство което те изпепелява,
моментите в които се чувстваш като в рая.
Когато постоянно мислиш за любимия човек,
и се надяваш винаги да е до теб.
Ако е така,аз познавам любовта.
Защото когато с тебе съм,съм най-щастлив
и не искам да изпускам нито миг.
Защото когато ти не си до мен,
мисълта за теб ме преследва-нощ и ден.
Дори в моментите в които ти ме нараняваш
и сякаш с нож, с остри думи сърцето ми прорязваш.
Дори тогава,дори да ме боли,
погледни - виж любовта в моите очи.
Те казват спри!Моля те не си отивай.
Остани!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me