uFeel.me
Посвещение
Автор: HAJK,  27 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 718

 

На най-прекрасната...

Не ме споделяй с другите край тебе,
за себе си докрай ме запази.
Не искам да съм изгрева пореден,
а само туй, което ти за мене си.

Не ме допускай близо до звездите,
на мен ми стига твоя ореол.
И нека си останат неоткрити,
вселенските им фуги в си бемол.

Не ме губи на някой кръстопът,
във всичките посоки да вървя.
Ще преживее и без мен светът,
но аз без тебе ще умра.

Не ме показвай, като грим
по тялото да бъда изрисуван.
Единствено на теб необходим
да знам, че още съществувам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me