uFeel.me
Посвещение
Автор: Plamen,  21 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Обичам да виждам
в очите ти красиви,
как танцуват
пламъчета закачливи.

Тих,скромен,примирен,
от красотата ти запленен,
стоя и чакам с нетърпение,
да напиша аз към теб
своето посвещение.

Не искам да прося,
не искам да моля
за твойта любов.

Но що да сторя,
че в сърцето ми
докосна струна нежна
и в душата ми
тъжна оттекна силно
като камбанен звън.

Гласът нежен,
щом чуя
изтръпвам аз,
във любовен унес
и захлас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me