uFeel.me
Посвещение
Автор: nerina,  28 октомври 2011 г. в 22:45 ч.
прочити: 519

Ти си ми най-чистата любов,

дойде в сърцето деликатно,

като мансардов изгрев нов,

целунал небето абстрактно.

 

Ти си ми най-нежната любов,

най-искрената, даже плаха.

Трепет, желание. Без послеслов.

Светулки в мене летяха.

 

Ти си мълчаливата любов,

но в тебе всичко ми говори,

Красноречие. Олтар. Благослов.

Страдание, което не моли.

 

Ти си ми голямата  любов

тихата, която те погълва,

вечната изпратена от Бог

силната, която ще пребъдва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me