uFeel.me
Постой...
Автор: Shanka,  24 февруари 2009 г. в 20:40 ч.
прочити: 362

Застанал си пред нива разорана.
Застанал си пред прага на покой.
Но, виждаш ли, това не е забрана
за влизане в имота ми. Постой...

Разбий ми буците корави
и тръните в полето ми не брой.
Надявам се браздите да изправиш
и да не тръгнеш някъде. Постой...

От шепата ти зърно ми хвърли
и после нека да се питат кой,
земята е разкошно засадил,
но ти за урожая ми постой!

И ще те галят моите жита,
и ще те пари летния ми зной,
но вярвай ми, аз няма да те изгоря!
Добре дошъл си днес! Постой...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me