uFeel.me
Посоки
Автор: tiamat_,  28 октомври 2011 г. в 20:17 ч.
прочити: 234

Не убивай в очите ми времето,

не предричай отчаяна вечност.

Аз съм миг непонятен. Потребност съм.

Безпричинна. И пътища нямам.

Но посоките знам. Пет-посочна съм,

а се губя в дланта ти...

Разчетох я.

Път видях, ала мен там ме нямаше.

Аз съм миг непонятен - началото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me