uFeel.me
*Посоката...*
Автор: l.hiena,  5 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 899

*

Аз следвам своят безконечен път,

ти следваш своя криволичеща пътечка...

Колко тъжно - в безпощаден съд

допускаш вече грешка подир грешка...

*

И не вярваш,че посоката сама мени се!

Цялата Вселена ще е мой съюзник.

Мило мое, просто обърни се

и ще видиш, всъщност, колко... съм ти нужна!

*

Ще откриеш колко кратки са ни дните

и изплъзва се през пръстите животът...

Не е важно виждат ли простор очите,

важно е да гледат... във една посока!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me