uFeel.me
Посока
Автор: Hunterofwhispers,  27 март 2012 г. в 12:18 ч.
прочити: 205
На севера студа
ти е във погледа,
за мене няма друга-
във устните ти юга...!

За мене две посоки
са все една насока,
север и юг - целувка,
изток,запад - прегръдка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me