uFeel.me
Посмей!
Автор: Andromaha,  2 август 2009 г. в 11:18 ч.
прочити: 633
Ако искаш... прости ми,
ако искаш - недей.
Ако искаш поискай...
Ако искаш - не смей,
ако искаш иди си
и не се връщай пак.
Помълчи... помисли си...
Чакаш ли знак?
Ако искаш ме питай,
ако искаш сгреши.
Ако искаш почакай.
Ако искаш - реши!
Погледни ме в очите.
Какво има там?
Погледни ме. Ще видиш,
че не си никак сам.
В съня ми не идваш
(уверих се в това)
Затова те сънувам,
когато не спя.
Ако искаш повярвай,
ако искаш - недей,
но дори да не вярваш -
аз искам! Посмей!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me