uFeel.me
Последно сбогом
Автор: MaMyHKa,  22 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 292

 

Чакам...

Искам...

Желая...

ТЕБ!!!

Ти замина,

остави ме сама,

дали не забрави тъй лесно любовта,

дали болката спира живота ми,

дали не полудявам,

как сълзите си да спра,

толкова въпроси без отговор,

отговор,който няма да науча никога...

Помня какво ти казах,когато си отиваше,

помня как тихо ми прошепна "чакай ме" ,

помня как когато плаках ти ми каза,че искаш винаги да бъда твоето момиче...

Твоето момиче е тук,но къде е моето момче ?

Последва мечтата си...

Няма да забравя,как сама те подкрепях в(-ъв) това

не мога да те отделя от съдбата ти,

но защо тя ме отдели от теб...

Защо е нужно да мълча,

когато в мен сърцето иска да крещя?

Ти ще се върнеш, а аз все така ще бъда твоето малко момиче...

... Единственото момиче, което те обича толкова силно...

... Единственото момиче, което показа колко силна е любовта ѝ...

... Единственото момиче от много безброй, което те дочака...

... Единственото момиче, което те обича завинаги...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me