uFeel.me
Последно сбогом
Автор: beibi,  6 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 476
Когато ти пиша,
тези слова,
на вън пада,
една малка звезда.

Безмълвно кратък,
полет във нощта..,
загледах я,
как бавно угасва сама.
В този миг разбрах,
че не умирам само аз.

Сърцето ми, вече не пита,
то последно сбогом изрича.
Сърцето ми,вече не пита,
то само боли,боли и умира.

Когато ти пиша,
тези слова,
на вън угасна,
една малка звезда,
а с нея и любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me